rewe

G.S.S.V. Moddervet

Vertrouwenspersoon

Binnen Moddervet vinden we het ontzettend belangrijk dat iedereen zich veilig voelt en dat er een fijne sfeer hangt. De vertrouwenscontactpersoon speelt hierbij een belangrijke rol, aangezien hij/zij het eerste aanspreekpunt is bij ongewenst gedrag of andere problemen. Hij/zij biedt in alle gevallen een luisterend oor, zal onpartijdig zijn en geeft advies hoe je het beste met de desbetreffende situatie om kan gaan. 

Heb je een bepaalde situatie als onprettig ervaren? Of loop je tegen andere (persoonlijke) problemen aan? Contacteer dan zeker één van onze vertrouwenscontactpersonen. 

 

Binnen moddervet hebben we twee vertrouwenscontactpersonen, een man en een vrouw. Mocht je behoefte hebben aan een ander, onafhankelijker, aanspreekpunt, dan staat de vertrouwenspersoon van de Aclo in dat geval voor je klaar! Een andere optie voor een onafhankelijke vertrouwenscontactpersoon is bij centrumveiligesport. 

Gegevens van ons eerste vertrouwenscontactpersoon:

Carlijn Lammers

Contact: carlijnlammers@gmail.com

Tel. 06 53162340

Hoi! Mijn naam is Carlijn, 21 jaar oud en ik dit momenteel in het eerste jaar van de master Human Movement Sciences. Naast dat ik graag veel leer over het menselijk bewegen, vind ik het ook erg leuk om zelf in beweging te zijn! Het liefst doe ik dat natuurlijk hier bij Moddervet, waar ik sinds 2018 lid van ben 🙂 Verder doe ik aan crossfit en ben ik ook regelmatig te vinden op mijn racefiets. Ter compensatie van het sporten, bak (maar vooral eet) ik graag taarten! Dus als je iemand op de baan ziet met een suikerdip of -piek, that’s me. 

WhatsApp Image 2023-03-12 at 13.42.14

Gegevens van ons tweede vertrouwenscontactpersoon: 

Tjerk Jan Atsma

Contact: tjatsma@msn.com

Tel. +31 0654794759

Ik ben Tjerk Jan, ik studeer geneeskunde met wat biologie, en doe al zo’n 6 jaar aan survival. Op de baan ben ik meestal overdreven combi’s aan het klimmen, maar mocht er wat zijn, dan kan een praatje altijd!

TJ vertrouwenspersoon

Gegevens van de vertrouwenscontactpersoon binnen de Aclo:

Aclo

If there is something you want to talk about outside of Moddervet, you can also go to the confidential contact persons of the aclo.

They are Leon Hovenkamp (06 87783200) and Velda Tjalma (06 87381764).

https://www.aclosport.nl/over-aclo/vertrouwenscontactpersoon/