rewe

G.S.S.V. Moddervet

Praktische Informatie

Dankzij onze unieke samenwerking met Hommes survival & Outdoor is het mogelijk vijf dagen per week te trainen op de baan aan de Bunders. In de tabel hieronder worden alle trainingsmomenten weergegeven waarin onze leden kunnen trainen. De meeste moddervetters trainen op donderdag 19:00. Deze training is zowel geschikt voor ervaren survivalaars en beginners.

Maandag 19:00 Wedstrijdtraining (geen beginners) Zernike
Dinsdag 19:00-20:30 ACLO Curus 
Vrije training (geen beginners)
Zernike
Woensdag 19:00 Beginnerstraining & Begeleide wedstrijdtraining Zernike & Euroborg
Donderdag 19:00 Moddervet trainingsavond Zernike
Zaterdag 13:00 Begeleide wedstrijdtraining  Zernike
Trainingsdagen en tijden

Kleding

 

Geschikte kleding voor survivalrun bestaat uit een (hardloop) tight, hardloopschoenen met redelijk wat profiel en een shirt dat vies mag worden. Trailschoenen worden vaak gedragen omdat die beter presteren in ruig terrein, modder en gras dan hardloopschoenen. Een tight is voor sommigen even wennen, maar heeft bij survivalrun toch echt onmisbare eigenschappen! Omdat je bij het deelnemen aan een survivalrun T-shirts krijgt worden die over het algemeen gebruikt tijdens de trainingen. Daarnaast krijgen nieuwe leden als introductie een moddervet trainingsshirt!

Mocht je gewoon een keer de sport uit willen proberen, dan kan dat natuurlijk ook gewoon met een trainingsbroek, hardloopschoenen en een oude trui/T-shirt.

Survivalbaan Zernike – De Bunders 2, 9717 BD Groningen