rewe

G.S.S.V. Moddervet

Trainers

Tijdens de trainingen zullen er verschillende trainers staan. De eigenaar en de hoofdtrainer van Hommes Survival & Outdoor is Jesper Hommes. Hem zal je vaak op de baan zien. Daarnaast hebben wij een verenigingstrainer. Iedereen stelt zich even voor:

Jesper Hommes

Hallo! Ik ben Jesper de oprichter van Moddervet en eigenaar van Hommes Survival & Outdoor. Op de baan ben ik hoofdtrainer en geef ik het grootste deel van de trainingen.

Tim te Bogt

Hallo! Mijn naam is Tim, ik ben trainer en instructeur bij Hommes Survivalrun & Outdoor en versterk op moment het team van moddervet trainers. Ik ben sinds kort de vaste trainer op de dinsdagavonden voor moddervet en mag dit hopelijk nog even een tijdje blijven doen. 

Mathijs Kimmel

Hoi! Mijn naam is Mathijs, ik ben 20 jaar en volg Jesse op als trainer van Moddervet. Ik begon met survivalrun toen ik 10 was bij een club ten zuiden van Arnhem. En ik kwam naar Groningen om Bewegingswetenschappen te studeren. Ik heb nu al een aantal maanden flink wat trainingen gemaakt en ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin! Ik hoop dat jullie dat ook allemaal doen!

Jesse Hoekstra

Hoi! Ik ben Jesse en geef doordeweeks sportlessen op het mbo. ‘s Avonds sta ik voor deze fantastische klauteraars en spelen we de leukste spellen. Koehandel? Apenkooi? Puzzelen in de touwen? Het kan allemaal! Hopelijk zie ik je snel eens op de baan!