rewe

G.S.S.V. Moddervet

Praktische Informatie

Dankzij onze unieke samenwerking met Hommes survival & Outdoor is het mogelijk vijf dagen per week te trainen op de baan aan de Bunders. In de tabel hieronder worden alle trainingsmomenten weergegeven waarin onze leden kunnen trainen. De meeste moddervetters trainen op donderdag 19:00. Deze training is zowel geschikt voor ervaren survivalaars en beginners.

Note: Over het algemeen houden we aan dat je kan komen trainen bij een wedstrijdtraining als je in staat bent zelfstandig een voetklem, swing-over  en apenhang te doen. 

Training schema 
Maandag19:00Wedstrijd training (geen beginners)Zernike
Dinsdag19:00Moddervet wedstrijd training Zernike
Woensdag19:00Beginners training + wedstrijd trainingZernike 
Donderdag19:00Moddervet training (voor alle niveaus) Zernike
Zaterdag13:00 Wedstrijd training (geen beginners)Zernike

Kleding

 

Geschikte kleding voor survivalrun bestaat uit een (hardloop) tight, hardloopschoenen met redelijk wat profiel en een shirt dat vies mag worden. Trailschoenen worden vaak gedragen omdat die beter presteren in ruig terrein, modder en gras dan hardloopschoenen. Een tight is voor sommigen even wennen, maar heeft bij survivalrun toch echt onmisbare eigenschappen! Omdat je bij het deelnemen aan een survivalrun T-shirts krijgt worden die over het algemeen gebruikt tijdens de trainingen. Daarnaast krijgen nieuwe leden als introductie een moddervet trainingsshirt!

Mocht je gewoon een keer de sport uit willen proberen, dan kan dat natuurlijk ook gewoon met een trainingsbroek, hardloopschoenen en een oude trui/T-shirt.

Survivalbaan Zernike – De Bunders 2, 9717 BD Groningen