rewe

G.S.S.V. Moddervet

Nieuws

 

Instagram 

2-2-2023

Check onze instagram voor de laatste updates.

 

H-ALV

10-3-2022

Hierbij verstrekken wij jullie de agenda en de financiële documenten voor de komende ALV. Deze zal komende woensdag 16 maart 2022 gehouden worden op een nog nader te benoemen locatie. Bij deze ALV kan iedereen zijn mening geven over alle zaken die binnen de vereniging spleen en is er ruimte voor het stellen van vragen over het beleid. Jullie zijn allemaal welkom vanaf 19:00 tot ongeveer 21:00. (mocht je nog ideeën hebben voor een locatie, alle hulp is welkom)

  • Financiële update
  • Plannen voor een clubhuis
  • Vrijwilligerswerk Jesper
  • Bestuursdoelen
  • Volgend bestuur

Mocht je graag nog iets op de agenda hebben laat dan van je horen op de ALV, of stuur een mailtje naar bestuur@gssvmoddervet.nl

Kusjes

Jullie bestuur

H-ALV

15-2-2022

Beste leden,
Op 16-03-2022 zal de volgende H-ALV plaatsvinden om 19:00, de locatie zal later bekend worden gemaakt. 
De stukken zullen een week van te voren worden opgestuurd. 

Trial training

26-01-2022

We willen nog even een kleine update geven omtrent de trial training.

We vinden het super dat zo veel van jullie enthousiast zijn en nieuwe mensen naar onze baan halen om ze te laten proeven van onze sport

Een tijdje terug hebben jullie een bericht ontvangen dat wanneer je dat in de toekomst doet, diegene €5 betaald voor twee training sessies.
Belangrijk hierbij is dat deze sessies alleen op donderdagen zijn.
We moeten het aantal mensen controleren en zijn verantwoordelijk wanneer er iets gebeurd op de baan.
Dat is ook de reden waarom we die €5 zijn gaan vragen.

Wanneer je iemand mee wil nemen, stuur je mij een mail/appen (de secretaris) Ik zal zo snel mogelijk proberen te reageren met een goedkeuring. Je kan de mensen pas meenemen wanneer ik het heb goedgekeurd. (secretarismoddervet@gmail.com)

Hopelijk is alles nu duidelijk, tot op de baan. Blijf Moddervet!

Nieuws update

19-01-2022
Het nieuwe jaar is al weer even van start, en gelukkig kunnen we allemaal weer trainen. Per 1 januari zijn er een paar dingen veranderd binnen de vereniging die we nog even wouden delen met jullie.
        Ingang van het nieuwe contributie systeem. Sinds 1 januari is ons nieuwe contributie systeem ingegaan          waarbij de contributie met €2,50 per kwartaal is verhoogd. Dit geld kun je terug krijgen aan het eind van            het jaar wanneer je minimaal twee keer hebt geholpen bij de vereniging of je in een commissie zit.                    Helaas is er op het moment nog niet heel veel te doen maar er word gewerkt aan een content kalender            waarop genoeg te doen is voor iedereen.
        Verandering van proeftrainingen. Vanaf nu zijn proeftrainingen niet meer gratis, maar betaal je €5,- voor          twee trainingen. Dus wanneer je iemand mee wil nemen naar een training kun je dit aanmelden via                    secretaris@gssvmoddervet.nl
        Belangrijk nieuws komt vanaf nu op de website. Zoals jullie weten hebben wij een prachtige website, en            een hele gezellige groepschat, nu kan het soms voorkomen dat belangrijke berichten moeilijk terug te              vinden zijn. Daarom komen vanaf nu alle mededelingen die in de groep worden gestuurd ook op onze              website www.gssvmoddervet.nl geplaatst. Hier kun je ze makkelijk en op datum terug vinden onder het            kopje nieuws.

ALV verplaatst

19-10-2021

Helaas hebben we als bestuur moeten besluiten de h-alv uit te moeten stellen naar 17-11-2021. we hopen dat jullie als nog allemaal aansluiten voor deze belangrijke maar vooral gezellige vergadering.

 

Lustrum

 14-10-2021

Het is vandaag tijd voor de start van het Lustrum. we hebben drie dagen vol activiteiten voor jullie gepland. Dus schrijf je in via de groepsapp of de home pagina van de website !

Nieuwe website!

23-4-2021

De WebCie heeft vandaag de nieuwe website van GSSV Moddervet gelanceerd. Hij is zeker nog niet af, maar hiermee is de website helemaal klaar voor de ontwikkelingen van de komende jaren. Er is nu al een mobiele weergave en we werken nog aan een Engelstalige versie. Houd de website in de gaten voor komende ontwikkelingen!