rewe

G.S.S.V. Moddervet

Lidmaatschap

Yay! Je hebt besloten om lid te worden en dit kan maar zo de beste keuze van je studententijd zijn! (Hoewel wij misschien een beetje biased zijn…). Er zijn een paar dingen die je moet weten om lid van Moddervet te worden, maar geen zorgen: op deze pagina zetten we alles even op een rijtje! Bij verdere vragen kun je altijd naar ons lieve bestuur mailen: bestuur@gssvmoddervet.nl

 

 Stap 1: Neem een ACLO-kaart!

Om lid te worden bij Moddervet moet je student zijn van de RUG of Hanzehogeschool. Verder is Moddervet aangesloten bij e ACLO, waardoor leden in het bezit moeten zijn van een geldige ACLO-kaart. Je kan jouw ACLO kaart kopen op aclosport.nl.

Vul het inschrijfformulier in!

Als je al een ACLO-kaart hebt, hoef je alleen maar ons inschrijfformulier in te vullen en te verzenden om lid te worden! Je komt dan automatisch in onze ledenadministratie en je bent ingeschreven. Onze secretaris zal je kort daarop een welkomstmail sturen met alle informatie.

Voor wijzigingen van je gegevens of om je uit te schrijven stuur je een mailtje naar secretaris@gssvmoddervet.nl.

Contributie

Om lid te zijn betaal je per kwartaal. Je betaalt steeds voorafgaand aan het eerstvolgende kwartaal via een automatische incasso. De contributie bedraagt €27,50,- per kwartaal. Deze kosten komen dus nog bovenop je ACLO-kaart. De kwartalen zijn als volgt ingedeeld:

  • 1 januari – 31 maart
  • 1 april – 30 juni
  • 1 juli – 30 september
  • 1 oktober – 31 december
Mocht je willen stoppen, breng ons dan zo snel mogelijk op de hoogte, dan wordt de betaling vanaf het eerstvolgende kwartaal stopgezet. 

Verzekeringen

Sportblessures probeer je natuurlijk voorkomen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Survivalrun valt, onder meer vanwege de hoogte van bepaalde hindernissen, onder de categorie risicosporten. Mocht er dus iets gebeuren tijdens een survivalrun of tijdens een training dan heb je een aanvullende verzekering nodig.

De survivalbond (SBN) heeft daarom een verzekering voor al haar leden en aangesloten verenigingen. Ze controleren de hindernissen van zowel de runs als van de trainingsbanen en zolang die goedgekeurd zijn en het lid plus de vereniging zijn verbonden met de survivalbond, is de verzekering in orde. Als je echter geen bondslid bent, betekent dat dat je niet verzekerd bent en je officieel niet mag trainen. Als er dus wat gebeurt waardoor je bijvoorbeeld medische kosten krijgt en/of arbeidsongeschikt wordt dan heb je een groot probleem. Mocht je nog geen lid zijn van de survivalbond, dan kun je dat hier worden: survivalbond.nl.

Actieve leden

Wil je meer doen dan alleen trainen? Dan kan je actief lid worden! Je bent actief lid als je bij één van de comissies zit of als je af en toe komt helpen bij activiteiten en onderhoud op de baan van Hommes.  Om er voor te zorgen dat de baan er netjes bij ligt en Jesper goed geholpen wordt, hebben we bij de vereniging een bbq voor actieve leden. Wanneer je actief helpt bij sportdagen, bouwen van hindernissen of het opruimen van de baan, dan word je uitgenodigd voor deze uitgebreide en gezellige barbecue aan het eind van het schooljaar.
 

Uitschrijven

Uitgesport of afgestudeerd? Als je je wilt uitschrijven bij de vereniging kun je een mail sturen naar secretarismoddervet@gmail.com. Hierna krijg je een bevestiging dat je bent uitgeschreven.