rewe

G.S.S.V. Moddervet

Lid worden

Je kunt alleen lid worden bij Moddervet wanneer je student bent van de RUG of Hanzehogeschool, en wanneer je een geldig ACLO kaart in je bezit hebt.
Moddervet is aangesloten bij de ACLO en wordt daarom gesteund. Zij betalen een groot deel van de begeleide trainingsuren en daarom is het verplicht om een geldig ACLO kaart in je bezit te hebben wanneer je lid wordt van een studenten sportvereniging.
Zie: https://www.aclosport.nl/

Heb je al een aclo kaart?

Om lid te worden van GSSV Moddervet hoef je dan alleen maar ons google form in te vullen en te verzenden. Je komt dan automatisch in onze ledenadministratie en je bent ingeschreven. Onze secretaris zal je kort daarop een welkomsmail sturen met alle informatie.

Inschrijfformulier GSSV Moddervet

Voor wijzigingen van je gegevens of om je uit te schrijven stuur je een mailtje naar secretaris@gssvmoddervet.nl.

 

Als nieuw lid bij Moddervet zijn er natuurlijk wel een aantal zakelijke dingen die je moet weten. Hieronder staan wat informatie over de gang van zaken binnen de vereniging. Bij vragen mail naar bestuur@gssvmoddervet.nl

Activiteiten

Elke maand wordt er binnen de vereniging een activiteit georganiseerd. Deze activiteiten kunnen bijvoorbeeld uitwisselingen zijn met andere verenigingen en ook wordt er ieder jaar een Moddervette kroegentocht georganiseerd. Naast deze activiteiten hebben we een maandelijkse DAB, een Donderdag Avond Biertje. Deze borrels zijn in de wintertijd in een kroeg in het centrum, bij mooier weer zijn de DABjes op de baan na de training waarbij leden zelf wat meenemen. Daarnaast is afgelopen jaar voor het eerst een kamp georganiseerd! Zie het filmpje hieronder:

 

Kleding

Voor survivalrun heb je natuurlijk een goede outfit nodig. Hiervoor krijgt ieder lid een Moddervet trainingsshirt. Mocht je deze nog niet hebben gehad, mail dan naar bestuur@gssvmoddervet.nl.

Regelmatig is er de optie om tights via de vereniging te kopen. Dit zijn over het algemeen schappelijk geprijsde tights met daarop ons logo. Deze zorgen er ook voor dat iedereen goed herkenbaar is tijdens wedstrijden! Samen met het shirt heb je verder een mooie Moddervette outfit voor de trainingen!

Verzekering

Sportblessures probeer je natuurlijk altijd te voorkomen, maar niet altijd lukt dat. Over het algemeen vallen sportblessures onder je eigen zorgverzekering. Survivalrun valt echter, onder meer vanwege de hoogte van bepaalde hindernissen, onder de categorie risicosporten. Mocht er dus iets gebeuren tijdens een survivalrun of tijdens een training dan heb je een aanvullende verzekering nodig.

De survivalbond heeft daarom een verzekering voor al zijn leden en aangesloten verenigingen. Ze controleren de hindernissen van zowel de runs als van de trainingsbanen en zolang die goedgekeurd zijn en het lid plus de vereniging zijn verbonden met de survivalbond, is de verzekering in orde. Als je echter geen bondslid bent, betekent dat dat je niet verzekerd bent en je officieel niet mag trainen. Als er dus wat gebeurt waardoor je bijvoorbeeld medische kosten krijgt en/of arbeidsongeschikt wordt dan heb je een groot probleem. Mocht je nog geen lid zijn van de survivalbond, dan kun je dat hier worden: survivalbond.nl.

Uitschrijven

Als je je wilt uitschrijven bij de vereniging kun je een mail sturen naar secretarismoddervet@gmail.com . Hierna krijg je een bevestiging dat je bent uitgeschreven.