rewe

G.S.S.V. Moddervet

Introductieperiode

De introductieperiode is inmiddels begonnen, maar je bent nog steeds van harte welkom om met de overige trainingen mee te doen! Klik gewoon op de knop hiernaast 🙂

Aan het begin van het schooljaar heeft Moddervet een introductieperiode: vier trainingen speciaal ontworpen voor mensen die de sport willen uitproberen en natuurlijk om de sfeer van de vereniging te proeven. Iedereen is welkom en ervaring is zeker niet vereist!

Deze trainingen zijn op de eerste donderdagen van het eerste semester, dit jaar 7, 14, 21 en 28 September. De trainingen zijn van 19:00 tot 21:00, op de survivalbaan bij de Zernike Campus (De Bunders 2, zie kaart).

Op de tweede en vierde donderdag is een Donderdag Avond Borrel (DAB), waar we gezellig na de training rond het kampvuur gaan zitten en er voor snacks, marshmellows en dranken zijn gezorgd door onze fantastische IntroCie.

De introductieperiode kost 5 euro, die geïnd wordt via een incasso. Wel moet je goede kleding meenemen: we adviseren om stevige hardloopschoenen, lange sokken en een een lange tights aan te doen. Neem ook een gevulde drinkfles mee, en iets om warm te blijven na de training (zoals een jas of trui).

Keiweek

 
Ook dit jaar stonden we met Keiweek op de sportmarkt: op maandag 14  stonden we op de grote markt, en woensdag 16 Augustus stonden we bij de ACLO (Blauwborgje 16) om vragen te beantwoorden en over de vereniging te vertellen. Misschien heb je ons wel gezien! Heb je ons gemist maar wil je toch nog meedoen met de introperiode? Dat kan! Klik op de grote groene knop rechts-bovenin!