rewe

G.S.S.V. Moddervet

Huidig Bestuur

Het 12de bestuur der GSSV Moddervet is in het seizoen 2023-2024 als volgt geconstitioneerd:

Voorzitter:

Camilla de Graaf

Hallo, leden van Moddervet! Ik ben Camilla de Graaf, en ik ben de voorzitter van Moddervet! Maar voordat je denkt, “Wie is deze Camilla?” laat me wat over mezelf delen, en ik beloof het kort en bondig te houden!

Twee jaar geleden stuitte ik op de wereld van survivalrun en sloot me aan bij de fantastische studentenvereniging Moddervet. Het is sindsdien heel leuk geweest! Mijn absolute favoriete obstakel? Die lastige “korte touwtjes” – ze houden me modderig vermaakt en geven je zelfvertrouwen als je het haalt!
Als ik niet modderig word en obstakels overwin, kun je me vinden aan de RUG als Masterstudent Biomedische Wetenschappen. Nu vragen sommigen van jullie zich misschien af, “Is Camilla al actief geweest voor Moddervet?” Wel, het antwoord is “ja!” Ik maakte deel uit van de “accie” ( als voorzitter), wat bewijst dat ik geen vreemde ben voor teamwork en dingen voor elkaar krijgen.
Dus, daar heb je het – gewoon een regulier lid van Moddervet die enthousiast is om Moddervet Mud-tastisch te maken! Als je vragen hebt of gewoon een praatje wilt maken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.
 

Penningmeester:

Wiegert Kaal

Goedemorgen! Mijn naam is Wiegert, mijn favoriete obstakel is de triangels, en ik ben de penningmeester van G.S.S.V. Moddervet dit jaar. Naast penningmeester doe ik een master in wetenschapscommunicatie en ben ik lid van de literaire vereniging Flanor. Vorig jaar heb ik in totaal zeven commissies gedaan, en ik heb er erg van genoten, dus, in een bestuur gaan, waarom niet? Ik ben penningmeester geworden omdat ik soms een beetje een oom Dagobert kan zijn, dus ik vind het niet erg om verantwoordelijk te zijn voor het geld, maar ik hou ook van de vereniging en wil dat iedereen veel plezier heeft op de baan en met elkaar. Mijn doel dit jaar is ervoor te zorgen dat elke cent hieraan wordt besteed.

Secretaris:

Joy Ranzijn

Hello daar, mijn naam is Joy Ranzijn en ik ben dit jaar de secretaris van Moddervet! 🙂 Hoewel ik nog maar een jaar lid ben van deze vereniging, zijn zowel de sport survivalrun als de vereniging zelf snel iets geworden waar ik meer van geniet dan wat dan ook! De positieve en vriendelijke sfeer op de baan tijdens trainingen is wat ik het allerleukst vind aan onze vereniging. Naast survival zit ik momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Life Science & Technology. Als je vragen hebt of gewoon een praatje wilt maken, aarzel dan niet om me op de baan op te zoeken, waar ik mogelijk aan de verticale netten hang als een aap, aangezien dat mijn favoriete obstakel is.

Commissaris intern:

Noor Schepers

Hallo Moddervet persoon, mijn naam is Noor Schepers en ik ben de commissaris van interne zaken. Sinds mijn lidmaatschap van G.S.S.V. Moddervet (3 jaar geleden, waardoor ik het langstzittende lid in het bestuur ben) heb ik deel uitgemaakt van meerdere commissies: de AcCie, IntroCie, FotoCie en zelfs korte tijd de CampCie. Daarnaast ken ik ook veel van de Moddervet-leden die regelmatig trainen. Dit maakt dat ik me een geschikte kandidaat voel voor de functie van commissaris van interne zaken. Mijn verbondenheid met de vereniging is ook de reden waarom ik bestuurslid wil zijn. Naast het bestuursjaar doe ik de master Science Communication parttime. Mijn favoriete obstakels zijn de korte touwoverhang en, omdat ze kort zijn, de korte touwtjes. Ik houd echt niet van de ijzeren paal swingover, omdat het voor mij gewoon te veel moeite kost.

Commissaris extern:

Mathijs Kimmel

Hallo! Mijn naam is Mathijs Kimmel en ik ben de Externe Commissaris voor Moddervet het komende jaar. Ik heb een passie voor survivalrun en neem hieraan deel naast OCR (Obstacle Course Racing) en regulier weg-/trailrunnen! Twee jaar geleden ben ik lid geworden van Moddervet, omdat ik deze sport wilde blijven beoefenen tijdens mijn studie. Na een jaar gericht te hebben getraind, ben ik actief lid en trainer voor de vereniging geworden, en ik wil helpen deze te laten groeien door deze rol in het bestuur te vervullen. Ik heb veel connecties omdat ik in het hele land deelneem aan wedstrijden, dus ik dacht dat deze rol het beste bij me zou passen! Ik hoop dat ik alle leden trots kan maken en kan bijdragen aan de groei van deze vereniging! Oh ja, mijn favoriete obstakel heeft te maken met hangen en slingeren, dus alles van monkeybars tot triangels is prima voor mij.