G.S.S.V. Moddervet

Huidig Bestuur

Het 10de bestuur der GSSV Moddervet is in het seizoen 2020-2021 als volgt geconstitioneerd:

Secretaris – Thies Gras

Mijn naam is Thies Gras en ik ben komend jaar jullie secretaris!

Ik ben nog niet lang lid van deze groep strijders, maar ik werd verwelkomd alsof ik er al jaren bij zat. Dat is één van de fijnste dingen aan Moddervet. Het was ook één van mijn hoofdredenen geweest om een jaar lang al jullie mailtjes te ontvangen en te beantwoorden.

Een jaar eerder mocht ik de rol van penningmeester te vervullen bij een andere vereniging en hier heb ik erg veel geleerd. Over mezelf en over het besturen van een vereniging. Ik zie dat Moddervet een heleboel potentie heeft om verder te groeien en daar wil ik graag in meehelpen!

Als ik niet bezig ben met mijn bestuurswerk, kun je me ook vinden bij de beachvolleybal, mijn andere favoriete sport! Ik werk als aardrijkskundedocent en pakketbezorger.

Samen met twee andere makkers van de vereniging zullen we er alles aan doen om zo aanspreekbaar mogelijk te zijn en iedereen net zo te enthousiasmeren voor de vereniging en sport als wijzelf.

Mochten jullie nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar secretaris@gssvmoddervet.nl
Je mag me daarnaast ook altijd aanspreken op de baan, we zijn tegenwoordig te herkennen aans onze groen blauwe bovenkleding waarin we het gehele jaar over de baan zullen paraderen.

Vriendelijke groeten jullie Seccie,
Thies.

 

Voorzitter – Jurgen de Boer

Ik ben Jurgen de Boer en ik ben de huidige voorzitten van Moddervet. Dit houd in dat ik eerste contact persoon ben voor alle organisaties waar we samen mee werken en help de andere bestuursleden waar nodig.

Ik doe nu ongeveer vier en een half jaar aan survivalrun, waarvan drie jaar bij het gezellige moddervet. Het mooie aan survivalrun vind ik dat het een beetje van alles is. je hebt krachttrainging, lenigheid, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen tegelijk nodig. Als je dat combineert met de gezelligheid van moddervet heb je de ideale hobby gevonden. Voordat ik aan survival begon heb ik vele andere sporten gedaan waaronder voetbal, atletiek en hardlopen.

Als ik niet aan het survivallen ben heb zorg ik er voor dat ik ook genoeg te doen heb. ik zit in mijn derde jaar van de opleiding vastgoed en makelaardij en werk als adviseur in de BeterBed. Ik hou er ook van om hard te lopen en probeer wekelijks in de sportschool te staan. Natuurlijk moet hiernaast ook nog ruimte zijn voor vrienden, gezelligheid en een lekkere borrel op zijn tijd.

Penningmeester – Michael Emmelkamp

Mijn naam is Michael.
 
Ik ben de penningmeester van Moddervet en ben verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging.
Ik zit nu 1,5 jaar bij moddervet en heb voordat ik het bestuur in ging bij de activiteiten commissie gezeten.

Op het moment heb ik een tussenjaar, ik ga volgend jaar de studie econometrie doen en werk op het moment bij Beter Bed.