rewe

G.S.S.V. Moddervet

Huidig Bestuur

Het 11de bestuur der GSSV Moddervet is in het seizoen 2022-2023 als volgt geconstitioneerd:

Voorzitter:

Rowan Zaat

Waddup piepgeluiden, laat me mezelf voorstellen. Ik ben de 22 jarige voorzitter van deze geweldige vereniging. Ook ben ik eerstejaars op de Hanze waar ik studeer voor sportinstructeur. Naast survivalrun ben ik ook klimmer bij GSAC en volleyballer bij Donitas. Ik hoop jullie allemaal een dezer dagen op de baan te zien!

Penningmeester:

Selma Teeuwissen

Hallo allemaal, om me even kort voor te stellen, ik ben 20 jaar, doe nu iets meer dan twee jaar aan survivalrun en studeer Economie en Bedrijfseconomie. Dat weerspiegelt ook mijn affiniteit met cijfers en waarom ik de functie van penningmeester vervul. Het is voor mij een eer om in het bestuur van deze vereniging te zitten, dus ik zal er alles aan doen om het financieel gezond te houden!

Secretaris:

Elise Thijssens

Hallo allemaal, Ik ben 20 jaar en doe nu iets meer dan een jaar aan survivalrun. Naast survivalrun zwem ik ook graag voordat school begint en in de weekenden ben ik meestal thuis bij mijn paard te vinden. Ik ben een groot fan van buiten zijn en biologie studeren aan de RUG. En het is geweldig om in het bestuur van deze vereniging te zitten!

Commissaris intern:

Ellis Brugmans

Hii allemaal, om mezelf even voor te stellen, ik ben 20 jaar, ik doe nu ongeveer 10 jaar aan survivalrun. Ik studeer Biomedische Technologie aan de RUG. Daarnaast hou ik ervan om mijn planten te verzorgen en buiten te zijn. Het is echt geweldig om in het bestuur van deze geweldige vereniging te zitten! Ik hoop jullie allemaal snel te zien!!