rewe

G.S.S.V. Moddervet

Commissies

Commissies

Een voorstel rondje van al onze commissies. Wil jij ook graag in een commissie en actief worden bij GSSV Moddervet? Stuur een mailtje naar bestuur@gssvmoddervet.nl.

AcCie

Dag allemaal!

Wij zijn Camilla (voorzitter), Froukje, Kelvin, Idsert en Noor en wij zijn de leden van de leukste commissie van moddervet: de AcCie! Elke donderdag eten en vergaderen we samen. Hieruit komen de leukste activiteiten, zoals de schaatsen en (de leukste activiteit) de Mudlympics. Ook organiseren we de Donderdag Avond Borrel. Na het eten gaan we met z’n allen gezellig trainen!

IntroCie

Hoi iedereen!

Wij (Camilla, Noor, Robin Imre, Rowan en Rob) vormen de IntroCie Moddervet. Wij zijn elk jaar aanwezig bij de Keiweek en het ESN weekend om zoveel mogelijk enthousiaste nieuwe leden te verzamelen! Daarnaast zorgen wij voor de leukste trainingen en borrels gedurende de introductieperiode 🙂

WebCie

Heyhoi!

Wij (Thies, Joy & Wiegert) zijn de WebCie ook wel de websitecommissie. Wij houden, zoals jullie wel kunnen raden, bezig met de website. 

De website wordt door ons onderhouden en verbeterd. Indien je verbeteringen hebt of ideeën kun je die altijd naar ons mailen. Daarnaast houden wij nieuwsberichten uit de vereniging bij.

Wil je meer weten of wil je ons bereiken?  webciemoddervet@gmail.com

“We gaan elke week de website iets minder up-to-date maken, totdat het een website met dinoweetjes wordt” ~WebCie 2022

KasCie

Hallo!

Wij zijn Selma, Michael, Rik, Joy & Wiegert. Wij vormen samen de KasCie van Moddervet. Wij controleren de de boekhouding van de vereniging. Onze belangrijkste taak is het controleren van de jaarrekening, gemaakt door de penningmeester. Verder spreken wij een oordeel uit over het uitgevoerde financiële beleid.

CampCie

Hallo!

Wij zijn Emma, Nick, Phylischa, Selma & Siebren. Wij organiseren aan het eind van het jaar een 3-daags kamp, met veel leuke dingen doen en nog meer gezelligheid.