rewe

G.S.S.V. Moddervet

Commissies

Commissies

Een voorstel rondje van al onze commissies. Wil jij ook graag in een commissie en actief worden bij GSSV Moddervet? Stuur een mailtje naar bestuur@gssvmoddervet.nl.

AcCie

Dag allemaal!

Wij zijn Idsert (voorzitter), Noor, Froukje, Kelvin, Ayita en Koen en wij zijn de leden van de leukste commissie van moddervet: de AcCie! Elke donderdag eten en vergaderen we samen. Hieruit komen de leukste activiteiten, zoals de schaatsen en (de leukste activiteit) de Mudlympics. Ook organiseren we de Donderdag Avond Borrel. Na het eten gaan we met z’n allen gezellig trainen!

IntroCie

Hoi iedereen!

Wij (Jelle (voorzitter), Noor, Froukje, Sven en Wiegert) vormen de IntroCie Moddervet. Wij zijn elk jaar aanwezig bij de Keiweek en het ESN weekend om zoveel mogelijk enthousiaste nieuwe leden te verzamelen! Daarnaast zorgen wij voor de leukste trainingen en borrels gedurende de introductieperiode 🙂

WebCie

Heyhoi!

Wij (Wiegert (voorzitter), Carmen, Joy, Koen) zijn de WebCie, ook wel de websitecommissie. Wij houden, zoals jullie wel kunnen raden, bezig met de website. 

De website wordt door ons onderhouden en verbeterd. Indien je verbeteringen hebt of ideeën kun je die altijd naar ons mailen. Daarnaast houden wij nieuwsberichten uit de vereniging bij.

Wil je meer weten of wil je ons bereiken?  webciemoddervet@gmail.com

“We gaan elke week de website iets minder up-to-date maken, totdat het een website met dinoweetjes wordt” ~WebCie 2022

KasCie

Hallo!

Wij zijn Rik (voorzitter), Selma, Sven & Jelle. Wij vormen samen de KasCie van Moddervet. We controleren de de boekhouding van de vereniging. Onze belangrijkste taak is het controleren van de jaarrekening, gemaakt door de penningmeester. Verder spreken wij een oordeel uit over het uitgevoerde financiële beleid.

CampCie

Hallo!

Wij zijn Ellis (voorzitter), Emma, Siebren, Elise en Koen. Wij organiseren aan het eind van het jaar een 3-daags kamp, met veel leuke dingen doen en nog meer gezelligheid.

BunkerCie

Hoi iedereen!

Wij (Jurgen (voorzitter), Rob, Minke en Matthijs) zijn samen de BunkerCie Moddervet. Wij maken de plannen voor een supergaaf nieuw clubhuis in samenwerking met Hommes. Zoals het er nu voor staat, wordt de bouw opgedeeld in twee fasen, waarvan de eerste komende lente van start gaat!

BataCie

Gegroet!

Wij, Selma (voorzitter), Rik, Nick ‘Bata’, Siebren en TJ, vormen samen de BataCie. Dat is commissie die ervoor zorgt dat Moddervet kan laten zien waar de run in Survivalrun vandaan komt op de Batavierenrace: een marathonrace van Nijmegen naar Enschede.  Wil je ook meedoen met de Batavierenrace? Dan ben je bent nog niet te laat, je krijgt zeker nog een kans om je aan te melden!

PromoCie

HEY, jij daar! 

Wat leuk je hier te zien. De PromoCie (Froukje, Minke, Ellis, Rowan, Jelle, en Siebren) is een grote commissie met een grote taak: vastleggen en delen wat voor leuke vereniging we hebben. Zo regelen we de sociale media, maken we foto’s op activiteiten en ontwerpen zelfs de merchandise. Vroeger waren we opgesplitst in verschillende commissies, maar om de communicatie te versoepelen zijn we dit jaar samengevoegd.

AdviesCie

“Hallo bestuur, hier een stukje Advies:”

De AdviesCie bestaat uit een aantal zeer capabele mensen (Elise (voorzitter), Ellis, Margo, Thies en Nick), met veel kennis van de vereniging en/of bestuur in het algemeen. Onze taak is het huidige, en soms ook komende, bestuur, adviseren over alles waar maar advies over te geven valt, en zo het bestuur te ondersteunen.