rewe

G.S.S.V. Moddervet

Activiteiten

"Ik kwam voor de sport, ik bleef voor de mensen.", dat is iets wat veel van onze leden zeggen. En wat is nou een betere manier om gezellig tijd met elkaar door te brengen dan een leuke activiteit? Hieronder zie je een lijst van alle terugkerende activiteiten die worden georganiseerd. Check voor specifieke data onze Agenda.  


DAB: Donderdag Avond Borrel


Elke laatste donderdag van de maand vindt de DAB plaats. Na de training gezellig bij het kampvuur met een lekker drankje en geroosterde marshmallows. De perfecte gelegenheid om te socializen en bij te kletsen met alle andere leden!

Mudcamp

Ieder jaar wordt er door onze KampCie een 3-daags kamp georganiseerd. Afgelopen zomer was dat het weekend van 7 juli in Pieterburen!

BOSSO uitwisselingen

Bij uitwisselingen met andere survival studenten verenigingen kan je studenten uit het hele land ontmoeten en samen de survivalpassie delen 🙂

Survivalruns

Genoeg runs in de buurt van Groningen, perfect moment om te checken waar je staat binnen de sport en om een zo'n goed mogelijke tijd neer te zetten. Of om een teamrun / koppelrun te doen met anderen van de vereniging!

ACCIE activiteit


Elke tweede dinsdag van de maand kan je meedoen aan een leuke activiteit georganiseerd door onze geweldige activiteiten commissie, zoals het uitproberen van andere sporten en leuke groepsuitjes.

Mudlympics

Bij deze spannende, jaarlijkse competitie strijden teams om met de zeer begeerde Epke de Aap vandoor te mogen gaan. Deze zomer vond de strijd plaats bij de Hoornse Plas.

Gymquiz

Moeilijke vragen beantwoorden en gekke dansjes doen, wie kent de sport en vereniging het beste en gaat er met de gymquiz aap vandoor?

Nog heel veel meer!


Omdat leden van de vereniging erg hecht zijn worden er vaak spontane plannen ondernomen. Boulderen, op vakantie, samen eten; om maar wat dingen te noemen.