rewe

G.S.S.V. Moddervet

AcCie

De Activiteitencommissie, ook wel de AcCIE organiseert gedurende het studiejaar de (modder) vetste activiteiten zoals een Crazy 88, gala, schaatsen, een nieuwjaarsduik en nog veel meer leuke uitjes! Als afsluiter van het studiejaar organiseren we jaarlijks de ‘Moddervet Mudlympics’ met verschillende minigames en een prijs! Wat er ook wordt georganiseerd, de AcCIE zorgt altijd voor een leuke sfeer en gezelligheid.

Naast de activiteiten verzorgen we de Donderdag Avond Borrel (DAB), waarbij we na de training gezellig bij het kampvuur een drankje doen met geroosterde marshmallows. Deze afwisseling van verschillende activiteiten zorgt ervoor dat deze commissie nooit gaat vervelen!

De accie bestaat nu uit 5 leden en we eten en vergaderen elke donderdag samen, daarna gaan we gelijk door naar de training, dus ideaal! Het kost qua tijd dus ongeveer 2/3 uur in de week. Mocht je vragen hebben, je kan altijd iemand uit de AcCIE aanspreken of een mailtje sturen naar moddervetaccie@gmail.com

Camilla

 

Hoiii, mijn naam is Camilla, 21 jaar en ik ben de voorzitter van de AcCie. Ik studeer Biomedical Sciences aan de RUG. Ik kom uit Deventer en voordat ik naar Groningen kwam deed ik nog niet aan survivalrun, maar Moddervet leek me erg leuk. Ik vond altijd hardlopen en krachttraining erg leuk, daarom sprak survivalrun me erg aan, want het bevat eigenlijk alles wat een sport nodig heeft én het is lekker in de buitenlucht. Mijn favoriete hindernis is de korte touwtjes, omdat ze altijd de meeste uitdaging geven. Een feitje van mezelf is dat ik vroeger niet kon praten, omdat ik zo erg stotterde, gelukkig kan ik nu wel urenlang kletsen 😉

Idsert

 

Ik ben Idsert 18 jaar en lid van de accie. Ik studeer Build Environment aan de hanze. Ik kom uit Drouwen en ben nog vrij nieuw bij survivalrun. Ik had nooit gedacht dat survivalrun iets voor mij was, aangezien je wel vies kan worden en dat het buiten is in de elementen. Het bleek achteraf na de proefperiode heel leuk te zijn. Het vies worden en buiten in de elementen trainen maakt het juist extra gezellig. Mijn favoriete hindernissen zijn de monkeybars, omdat je echt als een aap kunt slingeren. Feitje: ik ben altijd op de skateboard.

Froukje

 

Hallo, ik ben Froukje, 19 jaar en sinds dit seizoen lid van de AcCie. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen aan de RuG. Vanaf mijn 4e heb ik jarenlang op turnen gezeten, maar toen ik naar Groningen ging ben ik gestopt. In de sportschool miste ik het trainen met vrienden en het werken naar een doel, dus ging ik op zoek naar een nieuwe sport. Dit heb ik bij survivalrun gevonden! Je gebruikt je kracht en lenigheid om over verschillende hindernissen te komen, in een zo kort mogelijke tijd. Door het vele hardlopen bouw je ook nog eens in rap tempo conditie op, iets wat ik wel kon gebruiken ;). Mijn favoriete hindernis is de swing-over, omdat ik het nog steeds leuk vind om over de kop te gaan. Een gek feitje over mezelf is dat ik vroeger Nederlands geleerd heb van de televisie, omdat Fries de voertaal was in mijn omgeving. 

Noor

 

Hallo, ik ben Noor, 20 jaar en ik ben samen met Kelvin langstzittend lid van de AcCie. Ik studeer sterrenkunde aan de RUG. Ik heb mijn hele leven hardlooptraining en paardrijden gedaan, allebei buitensporten. Ik vond hardlopen een beetje saai worden, dus ging ik op de Keiweek van 2020 kijken of er wat anders leuks te doen was. En ja hoor, daar was de survivaltraining. Door de combinatie van hardlopen (conditie) en klimmen (kracht) train je je hele lichaam, terwijl je niet eens naar de sportschool hoeft (ik hou echt niet van binnen sporten). Ik ben ontzettend blij dat ik lid geworden ben van deze vereniging; de sport is leuk, de mensen zijn leuk, de AcCie zijn leuk, en ga maar door. Mijn favoriete hindernissen zijn de horizontale balken en de korte apenhang lusjes. Deze hindernissen zijn goed te trainen om op een soepele manier uit te voeren, maar dit gaat niet vanzelf. Een leuk feitje over mezelfs is dat ik goed andere mensen kan aanmoedigen, maar het niet altijd even chill vind als mensen dat bij mij doen :p.

Kelvin

Hallo! Ik ben Kelvin, 19 jaar. Nee, ik ben een persoon en geen temperatuur eenheid. Ik ben lid van de AcCie en ik studeer Pharmacy aan de RUG. Hoe ik hier ben beland? Geen idee eigenlijk. Ik kom uit den Haag en ik besloot om naar de andere kant van het land te gaan. Ik heb voordat ik hier kwam alleen maar getennist als sport en nu doe ik wel iets heel anders. Eenmaal in de Keiweek klom ik in het touw en sindsdien bleef ik hangen. Daarna kwam ik in de AcCie terecht en hebben we hele leuke activiteiten mogen organiseren.

Het leuke aan survivalrun, vind ik, is jezelf uitdagen om nieuwe obstakels te overkomen en in alle omstandigheden te rennen en klimmen. Feitje: ik heb hoogtevrees.