G.S.S.V. Moddervet

Aanmeldingen Trainingen

Door de coronamaatregelen gaan heel veel delen van het studentenleven nu niet door. Het goede nieuws is dat wij onze sport wél in trainingsverband kunnen blijven beoefenen! Er gelden echter wel nieuwe maatregelen voor de invulling van de trainingen.

De trainingen zijn opgesplitst in twee momenten van één uur, waarvoor ingeschreven kan worden door onze huidige leden. Per moment kunnen er maximaal dertig leden gebruik maken van de baan. Trainen kan alleen individueel, tot maximaal in groepen van vier. Er zal geen training en geen gezamenlijke warming up worden gegeven, maar er is altijd een trainer aanwezig. Je kunt vóór het trainingsuur je eigen warming up doen buiten de baan.

 

Aangepaste trainingen

Tijdens de trainingen worden nog steeds de maatregelen van het RIVM gehanteerd. Deze maatregelen zijn tevens te vinden op de website van de rijksoverheid.

Houd in gedachten dat de maandag en woensdagtrainingen wedstrijdtrainingen zijn en enkel toegankelijk wanneer je over voldoende ervaring beschikt. Mocht je nog beginnend zijn, train dan eerst enkel op donderdagavond lekker mee! We kunnen helaas niet gezellig samen oefenen, maar als we groepen van vier maken kan er alsnog samen worden getraind!

Aanmelden

Let op: Schrijf je voor MAXIMAAL 1 week van te voren in. Vooruitplanners zullen worden verwijderd.
DSC02647